Notranja senčila

Notranja senčila

Notranja senčila se uporablja za zastiranje na notranji strani oken. Običajno uporabljajo za zastiranje oken, s čimer nadzorujemo količino svetlobe in transparentnost pogleda skozi okno (preprečevanje nezaželenih pogledov v notranjost).

Ker se uporabljajo za zastiranje na notranji strani oken, z njimi ne boste preprečili pregrevanja v poletnem času, zato morate za okna, na katera v poletnem času neposredno sije sonce, zagotoviti dodatno senčenje iz zunanje strani.

Ker se notranja senčila nahajajo v notranjosti stavbe s svojo prisotnostjo oblikujejo karakter notranjega prostora, zato premišljeno izberite barve in materiale. PVC Nagode prodaja in montira notranje žaluzije, ki nudijo možnost regulacije svetlobe in pliseje, ki so odlično nadomestilo za zavese.

Notranje žaluzije

Notranje žaluzije nudijo možnost stopenjske regulacije svetlobe, dekorativni izgled, so odporne na vlago, enostavne za vzdrževanje. Nudijo vam ugodno razmerje med ceno in kvaliteto. Zaradi velike izbire barv in izvedb so primerne tudi kot nadomestilo za zavese.

Plise senčila

Kot nadomestilo za klasične zavese se lahko uporabi tudi plise zavese. Pri teh imate na voljo še več različnih barv, možne so razne izvedbe in pogoni.