Zunanje žaluzije

 

Zunanje žaluzije Roltek vam nudijo možnost stopenjske regulacije svetlobe, širok spekter uporabnosti, vendar ne nudijo tako dobre toplotne izolacije kot rolete.

Zunanje žaluzije se od rolet razlikujejo predvsem po tem, da omogočajo stopenjsko regulacijo svetlobe. Z zunanjimi žaluzijami lahko hkrati uživate v naravni osvetlitvi in senčite okno do te mere, da preprečite pregrevanje, zaradi direktnega sončnega obsevanja. Na voljo je več barv, izvedb in različnih možnosti upravljanja. Žaluzije dajo stavbi moderen videz in so primerne tako za stanovanjske kot tudi poslovne prostore.

Nova generacija zunanjih žaluzij HERO je plod dolgoletnih raziskav in izkušenj slovenskih strokovnjakov. Združuje zatemnitvene lastnosti rolete in moderen izgled zunanjih žaluzij. Lamele so na voljo v dveh oblikah – P in S. Pri oblikovanju lamel HERO je bil poseben poudarek namenjen kombinaciji senčil na objektu, zato lamele s posebno obliko v zaprtem stanju spominjajo na izgled rolet.

PVC Nagode prodaja in montira 3 različne modele zunanjih žaluzij.

HERO P lamela
HERO S lamela
HERO.1X
HERO.2
HERO.5

Zunanje žaluzije HERO 1 in HERO 1X

Sistem HERO.1 vsebuje številne prednosti rolet, saj se montaža ne glede na to, ali gre za vidno ali podometno izvedbo, opravi naenkrat. Obenem pa izvedba HERO.1X omogoča vgradnjo integriranega komarnika. Posebna dvodelna vodila so zasnovana tako, da po opravljeni montaži ni vidnih vijakov. To zagotavlja lep izgled in povečuje varnost vašega doma, saj jih ni možno odvijačiti.

ROLTEK - Zunanje žaluzije HERO 1 (preberi več) 

Zunanje žaluzije HERO 2

Sistem HERO.2 je namenjen tako novogradnjam kot tudi končanim objektom. Na voljo je sedem tipov mask, štirje za vidno in trije za podometno izvedbo. Kadar se odločite za podometno izvedbo, se montaža izvede v dveh delih – najprej se zmontirajo maske, kasneje pa še vodila in lamelni plašč. Standardna vodila so izdelana iz aluminija, dimenzije 20 x 20 mm. Izberete lahko tudi podometna vodila, katera se prekrijejo z ometom.

ROLTEK - Zunanje žaluzije HERO 2 (preberi več) 

Zunanje žaluzije HERO 5

Če gradite nov objekt, vas bo navdušil nadokenski sistem zunanjih žaluzij HERO.5. Gre za sistem z omarico iz poliuretanske pene z vrhunskimi izolativnimi lastnostmi. Sistem HERO.5 je najenostavnejši način za kombiniranje rolet in zunanjih žaluzij na istem objektu, saj se lahko za vsako okno posebej odločimo ali bomo v omarico vgradili roleto ali zunanjo žaluzijo. HERO.5 vam zagotavlja maksimalno udobje, saj z opcijo integriranega komarnika omogoča tudi zaščito pred insekti.

ROLTEK - Zunanje žaluzije HERO 5 (preberi več) 

Omarica in vodila sistemov zunanjih žaluzij so na voljo v 8 standardnih barvah, poleg standardnih barv lahko izbirate še med preko 220 barvnimi odtenki iz RAL lestvice. Lamele HERO P in HERO S so vam na voljo pri vseh različnih vrstah žaluzij HERO.

bela (mat)

Bela (mat)

siva1[1]

Siva (mat)

srebrna1[1]

Srebrna (st)

ral9007[1]

RAL 9007(mat)

db-7033[1]

DB 703 (st)

ral7016[1]

RAL 7016 (mat)

coko-temn[1]

Čokoladna temna (mat)

soko-svelta[1]

Čokoladna svetla (mat)

Barvne možnosti lamel HERO P  in HERO S:

Bela mat

Siva mat

RAL90071

Srebrna

DB 703

RAL 7016

Čokolada temna

Bronasta

Bež

Zelena