PREMIUM čistilni set vsebuje:

Čistilo (čistilno mleko ali specialno čistilo za barve)- 200 ml
Olje za okovje – 30 ml
Zaščita za tesnila – 5 kom
Čistilna krpa – 1 kos
Navodila za uporabo – ko

Čistilno mleko

Čistilno mleko je intenzivno netopno čistilo, ki se uporablja za čiščenje ALU oken, vrat in rolet, pa tudi za čiščenje belih PVC oken in rolet.

Specialno čistilo za barve

Specialno čistilo za barve je pralno aktivno čistilo za vse okenske in vratne površine, tudi lakirane ter za vse površine profilov oken in vrat, oblepljene z renolit folijo (folija z imitacijo lesa). Čisti tudi steklo, kovinske in plastične površine.

Zaščita za tesnila

Sredstvo za vzdrževanje in servisiranje tesnil ohranja mehkobo in preprečuje, da se tesnilo poleti ne lepi na profil in ne zmrzuje pozimi.

Olje za okovje

Olje se uporablja za vzdrževanje in servisiranje okovja in ležajev. Bistvena je uporaba olja na gibljivih delih okovja, s čimer se prepreči drgnjenje kovine ob kovino. Olje za okovje preprečuje korozijo.

1-krpica

Čiščenje površin

Pred uporabo čistilo dobro pretresite in ga nanesite iz stekleničke direktno na čistilno krpo. Površino okenskega profila obrišite z blagim pritiskom vzdolž profila. Izogibajte se čiščenju s krožnimi gibi. V slučaju obstojnih madežev, še enkrat ponovite postopek čiščenja.

2-cistilo

Vzdrževanje tesnil

Priporočamo nanos zaščite tesnila dvakrat letno, po čiščenju oken oziroma vrat.

3-olje

Vzdrževanje okovja

Priporočamo, da naoljite gibljive dele okovja dvakrat letno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja