PVC-ALU okno SYNEGO CLIPP

pvc okna synego clipp

Tehnične specifikacije PVC-ALU okna SYNEGO CLIPP

  • 7/6 komorni PVC profil Rehau
  • profilni sistem Uf = 1,0 W/m2K
  • toplotna prehodnost celotnega okna do Uw = 0,77 W/m2K
  • zunaj prašno barvana ALU maska
  • primeren za vgradnjo v nizko-energijske in pasivne hiše

PVC-ALU okno SYNEGO CLIPP predstavlja izredno odporen in v kombinaciji s troslojno zasteklitvijo (4 – 18 – 4 – 18 – 4 TGI) enega najboj energetsko učinkovitih sistemov oken PVC Nagode (Uw = 0,77 W/m2K), primeren tudi za vgradnjo v nizko-energijske in pasivne hiše.

PVC-ALU okna SYNEGO CLIPP, oblikovana z mislijo na prihodnost, omogočajo veliko arhitekturnih možnosti z individualnimi oblikami. Montaža okna je lahkotna zaradi oblike profila. Material iz katerega je narejen profil je mogoče reciklirati, zato se smatra kot okolju prijazen. SYNEGO CLIPP profil je izredno stabilen zaradi uporabe “hightech” RAU-FIPRO materiala. ALU pokrivna maska dodatno ščiti okvir pred negativnimi zunanjimi vplivi, okno pa je tudi bolj odporno na udarce.

Možnost izbire notranje barve profila v PVC dekor-foliji ali laku in zunanje ALU barve po RAL lestvici, v kombinaciji z drugimi dodatki za PVC okna, vam omogočajo oblikovanje profila po lastnih estetskih preferencah.

PVC-ALU okna SYNEGO CLIPP iz linije SYNEGO so na voljo tudi v izvedbi PVC, brez ALU pokrivne maske, in sicer s profilom SYNEGO.

pvc profil synego clipp-prerez

Toplotna prehodnost stekla Ug Sestava stekla Toplotna prehodnost okna Uw
0,6 W/m2K 4-14-4-14-4 TGI 0,83 W/m2K
0,5 W/m2K 4-18-4-18-4 TGI 0,77 W/m2K