SMG

SMG, suhomontažna gradnja, okna in vrata (Bojan Španić s.p.)

Podjetje SMG (Bojan Španič s.p.) in PVC Nagode uspešno sodelujeta že več kot 10 let. SMG skrbi za prodajo in montažo oken in vrat na področju notranjske (občina Cerknica in okolica).

SMG je gradbeno podjetje polno optimizma in zagona za delo, z mlado a izkušeno ekipo strokovnjakov, ki poskrbijo, da so zadovoljne tudi najbolj zahtevne stranke.

Ustanovitelj Bojan Španić je svoje izkušnje nabiral v večjem podjetju in ko je začutil, da lahko sam strankam ponudi razširjene storitve, je leta 2005 ustanovil svoje lastno podjetje: Bojan Španič s.p.

V jubilejnem letu 2015 so ustvarili novo blagovno znamko SMG – Suhomontažna gradnja, okna in vrata. V centru Cerknice ima podjetje svoj prodajno razstavni salon, kjer so predstavljeni tudi izdelki podjetja PVC Nagode.

Primarna storitev podjetja SMG so suho-montažna gradbena dela, a se v zadnjem času ukvarjajo predvsem z energijskimi sanacijami objektov. Sanacije objektov temeljijo na dobavi in montaži najkvalitetnejših oken in vrat, priznanih slovenskih prouzvajalcev.

 

Kontaktni podatki:

Poslovna enota Cerknica (prodajno-razstavni salon)
Cesta 4. maja 50a, 1380 Cerknica

delovni čas:
od pon. do pet. 8:00 – 16:00
popoldanski čas in sobote po dogovoru

info@smg.si
www.smg.si

Direktor:
Bojan Španič
t: 040/899-728
e: bojan@smg.si

Prodaja in svetovanje:
Matjaž Antončič
t: 051/660-083,
e: matjaz@smg.si

Sedež podjetja SMG:
SMG, Bojan Španić s.p.
Dovce 34,1381 Rakek