Vhodna vrata

Kakovostna PVC in ALU vhodna vrata PVC Nagode

Vhodna vrata so osrednja točka in jedro vašega doma!

Obremenitev pri vhodnih vratih je mnogokrat večja kot pri oknu, zato je pomembno, da so narejena iz kvalitetnih in zanesljivih elementov. Le visoko tehnološki in kvalitetni materiali so garancija za zanesljivo odpiranje in zapiranje, s tem pa dosegajo vrhunsko vrednost in ustrezno varnost.

Skupaj s pravim polnilom vaša vrata ohranijo odličen izgled in imajo trajno vrednost.

Vhodna vrata PVC Nagode združujejo varnost, estetiko in energijsko učinkovitost.

Podjetje PVC Nagode že 15 let sledi viziji izdelovati kakovostna, varna in estetsko dovršena vrata. V sodobno proizvodnji izdelujemo PVC in  ALU vhodna vrata po naročilu, različnih izvedbah, barvah in dimenzijah.

Vhodna vrata so prvi in najbolj opazen element na fasadi hiše. Izbira barve in oblike je zelo pomembna, saj vhodna vrata definirajo karakter hiše in vas pričakajo vsakič ko se vrnete domov.

Poleg fizične bariere vhodna vrata predstavljajo tudi mentalno mejo med  varnostjo in udobjem doma ter vedno hitrejšim tempom življenja zunaj. Ko se po napornem delovnem dnevu vrnemo domov si želimo uživati v varnem zavetju svojega doma. Z vgradnjo vhodnih vrat in oken PVC Nagode boste v hiši ustvarili prijetno vzdušje za bivanje, ob minimalni porabi energije, hkrati pa si boste zagotovili tudi varnost pred vlomilci.

Serijska oprema vhodnih vrat PVC Nagode vključuje:

Visoka stopnja varnosti je dosežena že s serijsko opremo, za večje ugodje pa lahko poskrbite z avtomatsko ključavnico na prstni odtis. Tu si oglejte še ostale možnosti za okovja in dodatke.

Pri modelih ALU vhodnih vrat lahko izbirate lahko med tremi profili ALU vhodnih vrat in pri modelih PVC vhodnih vrat pa imate ba voljo en profil za PVC vhodna vrata.

Pri modelih vrat s steklenim polnilom lahko izbirate med naslednjimi vrstami ornamentnega stekla:

POSEBNA STEKLA:

Možne izvedbe vhodnih vrat PVC Nagode:


Tip 01


Tip 08


Tip 02


Tip 09


Tip 03


Tip 21


Tip 04


Tip 22


Tip 05


Tip 23


Tip 06


Tip 24

Tip 07
Tip 07


Tip 25