Kvalitetna ALU okna

ALU okna PVC Nagode, narejena iz kakovostnih ALU profilov Heroal, so vsestranska in zanesljiva. Z inovacijami usmerjenimi v prihodnost izpolnjujejo najvišje funkcionalne in kakovostne zahteve. Primerna so za vse arhitekturne sloge, saj omogočajo zasteklitev velikih odprtin in prepuščajo večjo količino svetlobe ob istočasnem izboljšanju varnosti po zaslugi posebno oblikovanih ALU profilih. Skozi proces proizvodnje ALU okna pridobijo stabilnost in dobre statične lastnosti.

Razvili smo toplotno-izolativno učinkovita ALU okna, ki se pokazala kot zrakotesna, zvočno izolativna in varna okna. Vašo hišo varujejo pred potencialnimi vlomilci, zato so zelo primerna tam, kjer so prisotne najvišje zahteve po varnosti. Njihova dolga življenjska doba je tudi do štirikrat večja od PVC oken, hkrati pa je vzdrževanje ALU oken tudi zelo enostavno.

Poleg profilov, ki so v celoti narejeni iz aluminija, PVC Nagode proizvaja tudi PVC okna z ALU prekrivno oblogo (GENEO PHZ CLIPPOPTIMO CLIPP).

ALU profil (W72 PLUS) z vgradno debelino 72 mm, lahko oblikujete po svoji meri z izbiro dodatkov za ALU okna: polovilbarvzasteklitve in okovja.

ALU okna W72 PLUS
  • termo-izolativni ALU profil Heroal
  • profilni sistem Uf = 1,5 W/m2K
  • toplotna prehodnost celotnega okna do Uw = 0,94 W/m2K
  • več barvnih možnosti

V skladu z vašimi željami lahko prilagodite ALU okna z naslednjo dodatno opremo:

Poleg izbire okenskega okvirja pri oblikovanju oken za vaš dom je zelo pomembna tudi pravilna odločitev pri izbiri zasteklitve.

Senčila za okna niso pomembna zgolj zaradi zagotavljanja intime v večernih urah, temveč tudi za preprečevanje pregrevanja notranjosti hiše v poletnem času.

Estetske pololive za okna iz različnih materialov, tudi z možnostjo zaklepanja.

Prilagodite notranje okenske police v skladu z vašimi željami, izbirajte med različnimi barvami in vrstami materialov.

Okovje je tisti del okna, ki povezuje fiksni in gibljivi del okna ter omogoča odpiranje okna na različne načine.

Komarniki vam nudijo miren spanec, zaščito pred raznoraznimi insekti, brezskrbno uživanje zavetja lastnega doma, uporabljeni so tudi kot dodatek k lepem videzu.

Izbira primerne barve za okna lahko veliko doprinese k videzu vaše hiše.

Montaža ALU oken je za naše izkušene monterje hiter in enostaven postopek.