Panoramske stene

Kakovostne panoramske stene

Panoramske stene PVC Nagode – Dovršena energetska učinkovitost

Razvoj tehnologije pri oblikovanju panoramskih sten omogoča vedno večje razpone zasteklitev brez omejitve pogleda. Panoramske stene omogočajo povezavo notranjosti z zunanjostjo tako vizualno, kot tudi funkcionalno.

PVC Nagode proizvaja kakovostne panoramske stene in nudi kvalitetno montažo tako pri novogradnjah, kot tudi pri sanaciji starejših objektov. 

Z montažo energijsko učinkovite panoramske stene na pravem mestu lahko ne le zmanjšate toplotne izgube ampak celo pridobite toplotno energijo sončnega sevanja preko zasteklitve.

S panoramskimi stenami velikih dimenzij se lahko realizira vgradnja vrat v številne in raznovrstne odprtine zidu. Prednosti panoramskih sten v primerjavi z običajnimi okni so številne. Odprta panoramska stena pa še tako majhen bivalni prostor podaljša v neskončnost.

Investitorji so vse bolj izobraženi in razgledani in se zanašajo na preizkušene sistem, enostavno rokovanje, optimalno protihrupno zaščito ter učinkovito proti-vlomno zaščito ob najvišji možni energetski učinkovitosti. Panoramske stene PVC Nagode vam nudijo prav to.

Panoramske stene so na voljo v dvižno drsnih in drsno nagibnih sistemih. Drsno nagibne panoramske stene ne zavzamejo veliko prostora. Dvižno drsne panoramske stene pa odlikuje izjemna prilagodljivost izvedbe in možnost zasteklitve velikih dimenzij.

Dodatki za panoramske stene: