PVC profili, iz katerih izdelujemo PVC vhodna vrata, so narejeni iz kakovostnega materiala in so za dodatno stabilnost ojačani s pocinkanim jedrom.

PVC vhodna vrata so ugodna izbira po zaslugi visoke izolativnosti profila in polnila, poleg tega jih odlikuje izjemna energijska varčnost, k čimer pripomore tudi pohodni prag s termočlenom iz eloksiranega aluminija.

Na voljo vam je več različnih modelov PVC vhodnih vrat, ki si jih lahko ogledate tukaj.

Vhodna vrata so osrednja točka in jedro vašega doma!

Obremenitev pri vhodnih vratih je mnogokrat večja kot pri oknu, zato je pomembno, da so narejena iz kvalitetnih in zanesljivih elementov. Le visoko tehnološki in kvalitetni materiali so garancija za zanesljivo odpiranje in zapiranje, s tem pa dosegajo vrhunsko vrednost in ustrezno varnost.

Skupaj s pravim polnilom vaša vrata ohranijo odličen izgled in imajo trajno vrednost.

Vhodna vrata PVC Nagode združujejo varnost, estetiko in energijsko učinkovitost.

Podjetje PVC Nagode že 20 let sledi viziji izdelovati kakovostna, varna in estetsko dovršena vrata. V sodobno proizvodnji izdelujemo PVC vhodna vrata po naročilu, različnih izvedbah, barvah in dimenzijah.

Vhodna vrata so prvi in najbolj opazen element na fasadi hiše. Izbira barve in oblike je zelo pomembna, saj vhodna vrata definirajo karakter hiše in vas pričakajo vsakič ko se vrnete domov.

Poleg fizične bariere vhodna vrata predstavljajo tudi mentalno mejo med  varnostjo in udobjem doma ter vedno hitrejšim tempom življenja zunaj. Ko se po napornem delovnem dnevu vrnemo domov si želimo uživati v varnem zavetju svojega doma. Z vgradnjo vhodnih vrat in oken PVC Nagode boste v hiši ustvarili prijetno vzdušje za bivanje, ob minimalni porabi energije, hkrati pa si boste zagotovili tudi varnost pred vlomilci.

Serijska oprema PVC vhodnih vrat vključuje:

- tritočkovna avtomatik ključavnica

- standardni cilinder s tremi ključi (CR6)

Visoka stopnja varnosti je dosežena že s serijsko opremo, za večje ugodje pa lahko poskrbite z avtomatsko ključavnico na prstni odtis. Tu si oglejte še ostale možnosti za okovja in dodatke.

PVC profil Synego

Izbirate lahko med temi in veliko drugimi modeli PVC vhodnih vrat:

5874 - 57

5178 - 70

5547 - 10**

5114 - 50

5313 - 92**

5503 - 70