ALU vhodna vrata izdelujemo iz Heroal triprekatnih ALU profilov, narejenih iz kakovostnega aluminija.

 

Modeli ALU vhodnih vrat sledijo tržnim trendom in predstavljajo konstrukcijo vrat z obojestranskim prekrivnim polnilom. Namenjena so estetsko zahtevnejšim objektom. ALU vhodna vrata s polnili standardne debeline do 92 mm poskrbijo za energetsko varčnost vašega doma.

Vhodna vrata so osrednja točka in jedro vašega doma!

Obremenitev pri vhodnih vratih je mnogokrat večja kot pri oknu, zato je pomembno, da so narejena iz kvalitetnih in zanesljivih elementov. Le visoko tehnološki in kvalitetni materiali so garancija za zanesljivo odpiranje in zapiranje, s tem pa dosegajo vrhunsko vrednost in ustrezno varnost.

Skupaj s pravim polnilom vaša vrata ohranijo odličen izgled in imajo trajno vrednost.

Vhodna vrata PVC Nagode združujejo varnost, estetiko in energijsko učinkovitost.

Podjetje PVC Nagode že 20 let sledi viziji izdelovati kakovostna, varna in estetsko dovršena vrata. V sodobno proizvodnji izdelujemo ALU vhodna vrata po naročilu, različnih izvedbah, barvah in dimenzijah.

Vhodna vrata so prvi in najbolj opazen element na fasadi hiše. Izbira barve in oblike je zelo pomembna, saj vhodna vrata definirajo karakter hiše in vas pričakajo vsakič ko se vrnete domov.

Poleg fizične bariere vhodna vrata predstavljajo tudi mentalno mejo med  varnostjo in udobjem doma ter vedno hitrejšim tempom življenja zunaj. Ko se po napornem delovnem dnevu vrnemo domov si želimo uživati v varnem zavetju svojega doma. Z vgradnjo vhodnih vrat in oken PVC Nagode boste v hiši ustvarili prijetno vzdušje za bivanje, ob minimalni porabi energije, hkrati pa si boste zagotovili tudi varnost pred vlomilci.

Serijska oprema ALU vhodnih vrat vključuje:

- 1-točkovna ključavnica (za profil D72)

- 6-točkovna kombinirana avtomatik ključavnica (za profila D72 BFD in D92)

- steklo satinato beli

- barva: 9016 mat (bela), barve 01 in 02

- standardni cilinder s tremi ključi (CR6)

Visoka stopnja varnosti je dosežena že s serijsko opremo, za večje ugodje pa lahko poskrbite z avtomatsko ključavnico na prstni odtis. Tu si oglejte še ostale možnosti za okovja in dodatke.

 

Pri modelih ALU vhodnih vrat lahko izbirate lahko med tremi profili ALU vhodnih vrat .

ALU profil D72
ALU profil D72 BFD
ALU profil D92

ALU profil D72 BFD